Visszataszító viselkedése miatt rengetegen támadják Curtis volt feleségét

Széki Kriszti
Vágólapra másolva!
Ennél felelőtlenebb dolgot nem is tehetett volna közzé Curtis egykori párja - állítják a kommentelők, akik durván támadják az egyik új képe miatt.
Vágólapra másolva!

Curtis egykori párja az interneten tette közzé, hogy a Balatonra tartva egy autó anyósülésén a lábát felrakja a műszerfalra. Talán ő sem gondolta át teljesen, hogy milyen tartalmat oszt meg követőivel és ők hogyan fognak rá reagálni.

Ha az ember a műszerfalra teszi a lábát menet közben, az egy vészhelyzetben még szörnyűbb következményeket vonhat maga után, még akkor is, ha a ütközés mértéke nem is halálos.

Jelen esetben nem a külső behatások lehetnek a legveszélyesebbek, hanem maga a légzsák, ami egy kisebb koccanáskor is kinyílhat, ezzel több ponton eltörve az ember lábát, amit a műszerfalra tett.

Sok-sok elrettentő prevenciós videót találhatunk erről, hiszen nem szép látvány, amikor az ember testét a saját comb, vagy lábszár csontja szúrja át. Úgy tűnik, a rajongók nagy része ezzel tisztában van, mert nagy felháborodást keltett az eset a Redditen - írja a Bors.

Forrás: Széki Kriszti/Instagram

Curtis volt párja ennyi negatív kommentet talán sose kapott, ezekből szemlézett a lap.

– írta egy kommentelő.

„Alapvetően nagy parasztság, és akkor még nem volt arról szó, hogy balesetnél milyen károkat okoz" – írta le véleményét a redditező, míg egy másik az igényességet említette meg.

„Persze balesetveszélyes, de nekem eszembe nem jutna az autómat összecseszni vele, nyilván letörölhető, de otthon sem sz*runk az asztalra meg tesszük a lábunkat a tányérra ennyi erővel... " – írta egy másik.

Kerlek Titeket, hogy sose kovessetek ezt a példát és NE tegyetek a labatokat a műszerfalra! Meszimerisz Krisztina
byu/Sad-ZS98314 intalk_hunfluencers