Mutatjuk, hogyan rontanak a magyar határra a felfegyverzett migránsok - videók

Migránsok csoportját fogják el határőrök és rendőrök Ásotthalom külterületén, a Makkoshetesi erdő magyar oldalán 2022 július 2-án., migráns csoport, rendőrség, illegális határátkelők, határőrség, rendészet
Migránsok csoportját fogják el határőrök és rendőrök Ásotthalom külterületén, a Makkoshetesi erdő magyar oldalán 2022 július 2-án
Vágólapra másolva!
Az utóbbi napokban jelentősen nőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. A kormany.hu felvételein is látható, hogy az egyebek mellett késekkel, csúzlikkal, gázspray-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni az ország területére.
Vágólapra másolva!

A felvételek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, komolyabb kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, ami abból is látható, hogy a létrákkal, csapszegvágókkal, valamint hegesztőtrafókkal is felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést - olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

Az embercsempészbandák nem is titkolják, hogy min ügyködnek, hiszen például a TikTokra feltöltött videóikon még szinte kérkednek is annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. Az egyebek mellett a 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők, akik a többi között olyan felvételeken is láthatók, amelyeken marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy éppen a magyar rendőrséget becsmérlik.

@afgcriminal313#خسبي_الله_ونعم_وكيل#پشتون_تاجیک_هزاره_ازبک_زنده_باد ♬ original sound - Javid MalanG