Vágólapra másolva!
A hét második napja sem telt érdekességek nélkül a sport, ezen belül elsősorban a labdarúgás világában, így a szokásoknak megfelelően egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

Az újabb hétvégi bajnoki vereség nem javított a Manchester United öltözői hangulatán, ahol robbanásig fokozódott a feszültség. Egymást verték az MU játékosai az öltözőben.

A belgrádi, 2-1-es magyar győzelemmel végződött Szerbia-Magyarország labdarúgó Eb-selejtező után ismét üzent kritikusainak Marco Rossi szövetségi kapitány. Miért tette mindezt? Miért érzi úgy az olasz edző, hogy még mindig támadni akarják, miközben a Puskás Arénában tízezrek skandálták a nevét? Erről beszélgettünk a Szpíker Korner legújabb adásában.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A német labdarúgó-válogatottnál a Bayern München és az RB Leipzig korábbi edzője, Julian Nagelsmann lett a szeptemberben kirúgott Hansi Flick szövetségi kapitány utódja.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányáról áradoznak Liverpoolban, miután a csapatot hozzásegítette egy 3-1-es győzelemhez a hétvégi bajnokin a Wolverhampton otthonában.

A szurkolók szavazatai alapján Szoboszlai Dominik lett augusztus legjobb játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál.

Szoboszlai Dominik hatalmas sztár Liverpoolban Forrás: Liverpool FC/Twitter

A labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjában a Paris Saint-Germain 2-0-ra legyőzte a német Borussia Dortmund csapatát a Parc des Princes stadionban. Az FC Barcelona egy félidő alatt kiütötte a belga Antwerpen csapatát és végül 5-0-ra diadalmaskodott, míg a címvédő Manchester City hazai pályán hátrányból fordított a szerb Crvena zvezda ellen. A játéknap legnagyobb szenzációját az olasz Lazio okozta, amely a 95. percben tudott egyenlíteni a spanyol Atlético Madrid ellen, mégpedig a kapusa, Ivan Provedel fejesgóljával.