Mindenről kitálalt a Séfek Séfe versenyzője

Jambrik Bea, Séfek Séfe
Vágólapra másolva!
Wolf András csapatában egyedüli lányként maradt versenyben Jambrik Bea, akivel sosem jöttek ki jól a többiek.
Vágólapra másolva!

Nem könnyű úgy teljesíteni, ha a versenytársak szinte minden percben megnehezítik a helyzetünket, ennek ellenére a Séfek Séfe kék csapatának tagja, Jambrik Bea nem tört meg. A Borsnak elárulta, mi volt a taktikája, hogyan tudta kizárni a rá irányuló rosszindulatú megjegyzéseket.

Forrás: TV2

Szerintem, amikor véleményt nyilvánít az ember, olyankor önmagáról beszél, ezt külön tudtam választani. De az is lehet, hogy konkurenciát láttak bennem, ezért próbáltak meg gyengíteni. Végig azon voltam, hogy ennek ne adjak teret. Ha valakit piszkálnak, az biztosan valamit jól csinál. Azzal, hogy a többiek folyamatosan velem voltak elfoglalva, ezáltal a középpontba toltak" – kezdte a Borsnak Bea, aki úgy érzi, rengeteget fejlődött a műsor által.

Forrás: TV2

Egyfajta saját belső fejlődésen mentem keresztül, sokkal jobban tudok arra fókuszálni, ami nekem fontos, és ki tudom zárni a külvilágot. Sokat tanultam Wolf Andrástól, nekem pedig ez a legfontosabb. Élveztem a forgatás minden percét, imádtam az összes csapatfeladatot, mint ahogy az egyéni főzéseket is, a séfeket és a stábot egyaránt" - tette hozzá.