Amint eladóvá vált, azonnal lecsaptak "A kör" sikerfilm sztárjának exkluzív otthonára

Elizabeth Perkins
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JUNE 28: Elizabeth Perkins attends the red carpet premiere for Apple TV+'s "The Afterparty" at Regency Bruin Theatre on June 28, 2023 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Csupán pár napja került az eladó ingatlanok közé Elizabeth Perkins színésznő Sherman Oaks-i otthona, a hírek szerint máris érdemi ajánlatott kapott rá. A kör 2. és a Kutyátlanok kíméljenek című filmek sztárja 2.675.000 dollárért árulja ezt az ingatlant. 
Vágólapra másolva!

Elizabeth Perkins a "Segítség, felnőttem!" című filmnek köszönhetően lett ismert, amiben Tom Hanks mellett szerepelhetett. Azóta olyan magas nézettséget elért filmekben játszhatott, mint a Flintstone család, a Tűzforró Alabama, 28 nap, Némo nyomában, A kör 2., Kutyátlanok kíméljenek és az igazság ára című sorozat.

Elizabeth Perkins filmszínésznő Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Frazer Harrison

A kifejezetten jómódú Los Angeles-i környéken, San Fernando völgyében található hatalmas ingatlan legutóbb 2006-ban cserélt gazdát, akkor 1.465.000 dollárt adtak érte. Az itt lakók szerint ez a környék nyújtja a legjobb minőségű dél-kaliforniai életet.

A 344 négyzetméteres házban öt hálószoba és négy fürdőszoba is van. Különlegességei közé tartoznak az elegáns stukkófalak, a kandallókat díszítő kézzel festett kerámia-és üvegburkolatok.

A kert gondosan ápolt és magas sövényeinek is köszönhetően ez a spanyol stílusú otthon egy békés oázis a nyüzsgő városban.

A sötét fából készült díszítések, a travertin padló, a lambéria és a bordázott mennyezetek még varázslatosabbá teszik az ingatlant.

Francia stílusú ajtók nyílnak a hátsó udvarra, ahol medence és szökőkút is van. A legnagyobb hálószoba saját fürdőszobával és saját udvari kijárattal is rendelkezik.

Az ingatlanhoz tartozik egy irodaként hasznosítható helyiség, és van még egy ráadás szoba is, ami többféle célra átalakítható.

Forrás: Realtor