Tóth Gabit egyetlen estére sem hagyja magára az új barátja

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és új szerelme állandóan együtt vannak: Papp Máté Bence most sem hagyta magára az énekesnőt, és ismét vele tartott a Sztárban Sztár leszek! stúdiójába, akárcsak szombat este, az első élő adás alkalmával.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a válásának bejelentése óta nem beszélt a magánéletéről és a szakítása valódi okairól, de teljesen egyértelmű, hogy a Fricska táncosával alkot egy párt. Egykori táncos társai szerint valóságos nőcsábász Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence, aki vasárnap is elkísérte az énekesnőt a Sztárban sztár leszek! stúdiójába, egyetlen estére sem hagyja egyedül.

Forrás: TV2

A Blikk szerint a táncos egy tapodtat sem mozdul a szerelme közeléből, a szünetekben pedig üzeneteket váltanak a telefonjaikon. Az egyik produkciónál az értékelésében Tóth Gabi pedig az új kedvesére utalhatott, amikor szópárbaj hangzott el Köllő Babett és közte.

Majka azt ajánlotta Tóth Gabi mentoráltjának, Halász Rebekának, hogy szerezzen be egy erős pasit, mire a válófélben levő énekesnő megjegyezte: rajta van az ügyön. Köllő Babett erre felkapta a fejét: "Na, te inkább ne!" – szólalt fel, mire így reagált: "De én jól választok!" Ezen a lap szerint Papp Máté Bence a nézőtéren nagyon nevetett.