Letartóztatási parancsot adtak ki a korábbi válogatott csatár ellen

sturridge
Liverpool's English striker Daniel Sturridge celebrates scoring the opening goal during the English League Cup third round football match between Liverpool and Chelsea at Anfield in Liverpool, north west England on September 26, 2018. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Nem jelent meg egy kötelező bírósági tárgyaláson a korábbi angol válogatott támadó, Daniel Sturridge, így elfogató parancsot adtak ki ellene.

A 34 éves, korábbi 26-szoros válogatott angol csatárnak egy kutyalopási ügy miatt kellett volna megjelennie egy Los Angeles-i bíróságon. Sturridge kutyáját még 2019-ben lopta el egy ismeretlen tettes, ő pedig 30 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít előkeríteni a kis kedvencét. A kutyus meg is lett, a focist azonban nem volt hajlandó kifizetni az ígért pénzt.

Sturridge és Lucci:

A Pomerániai fajtájú kutyát egy Foster Washington (művésznevén Killa Fame) nevű rapper találta meg, aki miután nem kapta meg a jutalmat, bírósághoz fordult. Ami 2021-ben a fenti összeg kifizetésére kötelezte a focistát, aki azonban továbbra sem tett ennek eleget. Szeptemberben aztán berendelte a bíróság, az Angliában élő Sturridge viszont nem jelent meg, így most letartóztatási parancsot adtak ki ellene.

Sturridge viszont a közösségi oldalán tett bejegyzés szerint igenis kifizette a megtalálónak a 30 ezer dollárt, csakhogy az nem Killa Fame volt, hanem egy meg nem nevezett fiatalember.