A bennfentes elárulta, hogyan juthat hozzá bárki döbbenetesen olcsó repülőjegyekhez

Repülő, leszállás, kényszerleszállás,  reptér, repülőtér, rosszullét,  illusztráció, repülő beltér, ülések, üres repülő
Background of airplane seats
Vágólapra másolva!
Egy stewardess elárulta, hogy melyik napokon lehet hozzájutni a legolcsóbb repülőjegyekhez, nem titkoljuk mi sem tovább. 
Vágólapra másolva!

Egy stewardess a közösségi média platformjain keresztül osztotta meg tanácsait és tippjeit arról, hogyan lehet a repüléssel minél több pénzt megtakarítani, és hogy hova üljünk a repülőn, ha ingyen szeretnénk kényelmesebben utazni.

Egy repülőgép üléstere Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Thanakorn.P/Shutterstock. No use without permission./Thanakorn.P

Többen tapasztalták már azt, hogy a repülőjegyek árai az ülőhelyektől, a feladatott poggyászok számtól függően felpöröghetnek. Egy stewardess (Cierra Mist) zseniális tippjei így akár az ünnepek közeledtével is nagyon hasznosak lehetnek, főleg azok számára, akiknek családtagjai külföldön élnek, de már nagyon régóta tervben van a pár napos családegyesítés.

Hasznos információit egy TikTok-videóban osztotta meg: "Hallottam, hogy sokan már hiányolták a repülési titkaimat, tippjeimet, és trükkjeimet. Szóval ezt a videót főleg nekik ajánlom. Ha olcsó repülőjegyet szeretnének, kedden, szerdán és csütörtökön foglaljanak, mert akkor a legkedvezőbb a díjszabás".

@notcierra_mistt

@cierra_mistt flight attendant secrets #flightattendant#FlexEveryAngle#fyp#cierramistt

♬ original sound - Not Knockoff Sprite

Mist azt is ajánlja, hogy

a légitársaságok weboldalait érdemes egy VPN-nen vagy inkognito ablakon keresztül (titkosított hálózaton) használni,

mert így elkerülhető, hogy a különféle foglalással (jegy és szállás) foglalkozó cégek honlapjai beazonosíthassák a tartózkodási helyeket, ezáltal még jobban felpörgetve az árakat. A költségnöveléshez egy másik alattomos módszer, ha elfogadjuk, hogy a repülőgép leghátsó részébe foglalja le az ülőhelyet. Ezek ugyanis a mosdók közvetlen közelében vannak, ahonnan akár nagyon kellemetlen szag is érkezhet az utastérbe. Továbbá a turbulencia is itt érzékelhető a legintenzívebben.

A stewardess szerint azonban lehetnek előnyei is annak, ha valaki a repülőgép farához közel kap helyjegyet. Az itt ülő utasoknak ugyanis sokkal több az esélyük arra, hogy átkerülnek a magasabb besorolású helyekre. "Egy másik dolog, amit a légitársaságok nem akarnak, hogy bárki megtudjon, az az, hogy a járatok többségénél súly- és egyensúlyozási okokból gyakran át kell helyeznünk az embereket. Tehát ha valaki szeretne esélyes lenni arra, hogy szinte ingyen utazzon az elsőosztályon, nagyon ajánlom, hogy az utolsó sorok egyikébe kérje a jegyét. Ugyanis, ha súly és egyensúlyozás miatt mégis át kell helyeznünk az embereket, akkor mi stewardessek őket ültetjük előrébb".

Forrás: Mirror