Elrabolta és brutálisan megverte volt élettársát egy miskolci férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi nem tudta elfogadni, hogy élettársa szakított vele és elköltözött, majd elutasította a békülést is. Emiatt a férfi elment hozzá, és bosszúból elrabolta. Megverte, majd berángatta a kocsijába. A nőnek azonban sikerült kiugrania a mozgó autóból, de a férfi még ezek után is brutálisan megverte.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi kapcsolata tavaly júniusban megromlott, a nő vissza is költözött a szülei miskolci házába. A férfi ezt nem tudta elfogadni, folyamatosan ki akart békülni a volt élettársával, de a nő ezt mindig elutasította.

Tavaly augusztusban a férfi elment a nőhöz,

megfogta a hajánál fogva és lerántotta a földre, majd elhúzta a kocsijáig, közben többször ököllel megütötte.

Betuszkolta az autóba és közben azt mondta neki, hogy ezt nem fogja megúszni.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor a férfi a belvárosban haladt a kocsival, a forgalom miatt lassítania kellett.

Ezt kihasználva a nő kiugrott a mozgó kocsiból és a villamos sínek között futni kezdett.

A férfi üldözni kezdte, és amikor utolérte megint a hajánál fogva ragadta meg és elkezdte visszahúzni. A kocsinál a nő letérdelt, a férfi pedig ököllel ütötte. Az egyik autós látta ezt, kiszállt a kocsiból és megvédte a nőt, valamint hívták a rendőröket.

Az ügyészség személyi szabadság megsértése és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.