Óriási botrány: rendőrökkel verekedtek a szurkolók az Európa-liga meccs után - videó

Horizontal
Ajax fans chant during the UEFA Europa League Group B football match between Brighton and Hove Albion and Ajax at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on October 26, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Rendőröknek kellett közbeavatkozni, miután a Brighton és az Ajax szurkolói összecsaptak egymással a két csapat csütörtök esti Európa-liga mérkőzése után.

Nem múlt el balhé nélkül a pocsék formában lévő Ajax angliai vendégszereplése, ugyanis miután a holland együttes kikapott 2-0-ra, a csapat szurkolói összeverekedtek a Brighton szimpatizánsaival egy vasútállomáson. A helyi rendőrség azonban gyorsan közbeavatkozott és gumibotokkal vetettek véget az erőszakos jeleneteknek.

Az incidensről készült felvételeken látható, amint a tömegverekedésben a szurkolók szőnyegekkel és kordonokkal is dobálták a rendőröket.

A brit közlekedési rendőrség (BTP) szóvivője elismerte, hogy tisztában vannak a közösségi médiában keringő videókról, és a sussexi rendőrséggel együtt nyomozást indítanak a brightoni pályaudvaron történt incidens miatt.