Egyre gyanúsabbak Demcsák Zsuzsa eljegyzési fotói

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Nem tudnak napirendre térni a kommentelők Demcsák Zsuzsa eljegyzési fotói felett, többen átverésnek gondolják a posztokat.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa mindenkit meglepett pár hete, amikor egy Instagram-posztjában eljegyzési gyűrűt mutatott az ujján, majd több másik bejegyzésben jelezte, hogy igent mondott, illetve, hogy "boldogság van" – holott nem sokkal korábban épp

arról nyilatkozott, hogy nincs párkapcsolata, csak a munkára koncentrál.

Azóta kiderült, hogy a műsorvezető egy milliárdos üzletemberrel jár, de sokan ebben is kételkednek, átverésnek tartják az összes eljegyzési posztot.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

A Bors emlékeztetett arra, hogy az egyik bejegyzés mellett a #reklám hashtag is szerepelt, Demcsák Zsuzsa ráadásul már nem is hordja szerintük az ékszert. Mások közben arra gyanakodtak, hogy a műsorvezető oldalát feltörték, a korábbi jó minőségű fotók közé sem illettek a közelről készített, homályos képek. (Demcsák azonban azóta sem szólalt meg ezzel kapcsolatban, az oldalán pedig visszatértek a korábbi stílusú felvételek.)

A milliárdos üzletember felbukkanása mindenesetre így is eljegyzésre utal, de a kommentelők szerint ezzel kapcsolatban sem stimmel minden:

– írta valaki a Redditen, amihez mások is csatlakoztak.

"Nem gondolnám, hogy egy milliárdos üzletemberrel van együtt, ezt max. ő vagy valaki kitalálta. Kezdjük ott, hogy a gyémánt úgy ragyogna akkor a kezén, hogy a csepelieket megvakítaná... Nagyon kamuszagú. Persze lehet, hogy egy jó médiafogás" – idézett egy másik hozzászólást a Bors.