Emberhátrányban nyert fontos meccset a Hertha

Hertha BSC - SC Paderborn 07 Sports 2. Bundesliga soccer Horizontal
28 October 2023, Berlin: Soccer: 2. Bundesliga, Hertha BSC - SC Paderborn 07, Matchday 11, Olympiastadion, Hertha's Fabian Reese (r) runs alongside Paderborn's Tobias Müller (l) to end the game. Photo: Sören Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Hertha 3-1-re legyőzte a Paderbornt a német másodosztályban, ezzel pedig a berlini csapat pontszámban beérte ellenfelét.

A berlinieknél Dárdai Márton kezdőként lépett pályára, Dárdai Bence az 54. percben, csereként állt be.

A Hertha már az első félidőben 2-0-ra vezetett Tabakovic és Kenny góljaival, majd a vendégek szépítése után Tabakovic szerezte meg a második gólját, így 3-1-re nyert a Hertha.

Dárdai Pál csapatának az is belefért, hogy a 86. percben Leistner megkapta a második sárga lapját. Ezzel a sikerrel a Hertha a hetedik, de összesen öt csapatnak van 15 pontja.