Úgy ünnepelték a Manchester United megalázását, mintha bajnokságot nyertek volna - videó

fbl Horizontal
Manchester City's Norwegian striker #09 Erling Haaland (2R) celebrates with teammates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 29, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája- és a Premier League-címvédő Manchester City alaposan megünnepelte a városi rivális Manchester United felett aratott győzelmét.

A szenzációsan játszó Erling Haaland vezérletével a City magabiztos, háromgólos sikert aratott az Old Traffordon. A lefújás után elképesztő eksztázisban ünnepeltek Pep Guardiola játékosai, de úgy, mintha nem is egy bajnokit, hanem legalábbis a bajnokságot nyerték volna meg. Az öltözői hangulatról a csereként pályára lépő belga támadó, Jeremy Doku osztott meg egy videót a közösségi oldalán, amelyen a City játékosai fel-alá ugráltak és énekelnek, valamint azt skandálták, hogy újra bajnokok lesznek.

A Manchester Citynek erre továbbra is jó esélye van, ugyanis győzelmével visszaelőzte Szoboszlai Dominik együttesét, a Liverpoolt a Premier League tabelláján és feljött a harmadik helyre, csupán két ponttal lemaradva a listavezető Tottenham mögött. Ezzel szemben a szezont pocsékul kezdő United az eddigi 10 bajnokijából ötöt elveszített, és csupán a nyolcadik helyen áll a tabellán, kilenc ponttal lemaradva a már dobogós városi rivális mögött.

A belga támadónak nem ez volt az egyetlen fricskája a Uniteddel szemben, a meccs hajrájában összetűzésbe került a brazil Antonyval, akinél kissé elszakadt a cérna. Doku a meccs után ezt üzente a brazil válogatott szélsőnek: "Nyugodj le... Manchester kék".