Váratlan ajánlatott tett Zalatnay Saroltának Peter Srámek

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
Peter Srámeknek sikerült nagy meglepetést okoznia Zalatnay Saroltának, aki nem gondolta volna, hogy a fiatal zenész kezdeményezne felé ilyen ajánlatot. Az énekesnő elárulta, pontosan miről is sugdolóztak a szlovák származású Srámekkel egy nyilvános eseményen.
Vágólapra másolva!

Peter Srámek nagy rajongója a magyar zenéknek és zenészeknek, Zámbó Jimmyn túl mindig is nagyon kedvelte Zalatnay Sarolta slágereit, és már régóta szerette volna őt megkörnyékezni a közös munka reményében.

Én azóta vártam az alkalmat, hogy újra felhozhassam a témát és ez az alkalom most jött el. Meg is beszéltük, hogy választunk egy dalt a hihetetlen repertoárjából és faragunk belőle egy duettet" - magyarázta Srámek, aki most nagyon boldog, hogy az énekesnő igent mondott az együttműködésre.

Zalatnay és Srámek a Sztár Limonádé tizedik évfordulóján, amit egy zenés rendezvénnyel ünnepeltek meg, ott kerültek egy asztalhoz, így nyílt lehetőségük jobban átbeszélni a közös munka lehetőségét.

Tulajdonképpen zene kell és semmi más... Eszembe jut az egyik dalom fontos üzenete. Az egyik sor így szól: 'Már átnéztek rajtam az emberek, mint átlátszó ruhán. Már kilesték rejtett titkaim. Az én időm rég lejárt.' Aztán a dal úgy épül fel, hogy kiderüljön, nincs olyan, hogy egy idő lejár. Ergo nagyon szívesen dolgozom Peterrel, hiszen ő is egy út lehet ahhoz, hogy a jövő generációi is ismerjék a dalaimat" - mesélte örömmel a Borsnak Zalatnay Sarolta, aki hamarosan jelentkezhet az egyik slágerének feldolgozásával.