Olyan erővel rázta meg csecsemőjét egy szabolcsi lány, hogy az kórházba került

síró csecsemő
Tudod-e, miért nem könnyezik és izzad az újszülött?
Vágólapra másolva!
Egy szabolcsi, 15 éves lány éppen etetni akarta a 7 hónapos fiát, de a csecsemő nem akart enni, emiatt ideges lett. Két kézzel felemelte a gyereket és megrázta, ami miatt az életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

A lány 13 évesen került állami gondozásba a rossz családi körülményei miatt. Az iskolából folyamatosan lógott és a gyerekotthonból is elszökött.

Ekkor ismerkedett meg a barátjával, akitől terhes lett. Tavaly októberben született meg a kisfiuk.

Miután a lány barátja 18 éves lett, a nagyszülők otthonában nevelték közösen a csecsemőt.

Képünk illusztráció Fotó / 123rf

Tavaly, október 24-én az akkor 15 éves lány figyelt a 7 hónapos gyerekre. Délután meg akarta etetni a kisfiút, de a csecsemő nem akart enni, ezért a lány ideges lett.

A csecsemőt két kézzel megemelte és erősen megrázta.

Emiatt a kisfiú hangosan sírt, a lány pedig visszatette a kiságyba. A gyerek szokatlan sírása miatt a nagymama kivette a kiságyból és észrevette, hogy a kisfiú elernyed, nem tudja megtartani a fejét, hányt, ezért segítséget kértek.

A gyerek koponyájában bevérzés lett a rázás miatt, ami életveszélyes sérülés. Csak a gyors orvosi ellátásnak köszönhető, hogy túlélte.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a lány ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre, és rendelje el pártfogó felügyeletét.