Vágólapra másolva!
Pénteken is rengeteg érdekesség történt a sportvilágban. Ha valami fontos információról lemaradt volna, akkor gyorsan mutatjuk a legfontosabb eseményeket. Visszapillantó.

Mi lesz a bolgár-magyar Eb-selejtezővel?

Megoldás helyett csak újabb kérdőjelek sorjáznak a november 16-ra kiírt Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező körül. A bolgár szövetség által kijelölt új helyszín nem alkalmas semmilyen találkozó, nemhogy egy Európa-bajnoki selejtező megrendezésére, így most már inkább az a kérdés: egyáltalán sor kerül-e a meccsre?

Valóban itt akartak meccset rendezni a bolgárok? Forrás: Facebook.com/pimktransport

Georgi Ivanov-Gonzo, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFS) technikai igazgatója pénteken Plovdivba utazott, hogy megvitassa, a Hriszto Botev Stadionban meg lehet-e rendezni a november 16-i labdarúgó Eb-selejtezőt Magyarország válogatottja ellen.

Megcsalás, eltiltás, verekedés

Először beszélt nyilvánosan Wayne Rooney félrelépéseiről felesége, Coleen Rooney, aki elmondta, órákat üvöltöztek egymással, amikor kiderült, hogy mit művelt az angol válogatott egykori gólrekordere.

Wayne Rooney nem aprózta el a megcsalásokat Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Példátlanul súlyos, 25 évre szóló eltiltással büntette az MLSZ Bognár Pált, a Bács-Kiskun vármegyei harmadosztályban szereplő Bácsborsód kapusát. Az eset egy teljesen átlagos szabálytalansággal indult.

Óriási verekedés volt a német másodosztályban a St. Pauli és a Hannover meccsén.

Hajnal Tamás exkluzív interjút adott az Origónak

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere az Origo Sport exkluzív podcastműsorának vendége volt. Hajnal Tamás mesélt a családjáról, pályafutása kezdetéről, a német és a magyar viszonyokról és természetesen a Ferencvárosról.

Hajnal Tamás az Origónak nyilatkozott Forrás: JochaPress

A labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén az MTK Budapest hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Zalaegerszegi TE együttesét.