Hihetetlen, miért támadt rá brutálisan egy berekböszörményi család egy nőre

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A berekböszörményi család és az utcában lakó szomszédok évek óta rosszban voltak. Most egy közlekedési félreértés miatt vitatkoztak. Azonban a veszekedés hamar elfajult. A család, köztük egy kiskorú is brutálisan megverte a szomszéd nőt.
Vágólapra másolva!

Tavaly májusban a család egyik tagja és a szomszédjuk egy szűk utcában voltak, autóval. Egyikük sem akart lehúzódni, ezért vesztek össze.

Ezután mikor a szomszéd nő az utcán beszélgetett, a család rátámadt. Az anya és két lánya először kiabálni kezdett vele, majd fenyegették és szidták. Ezután fajult el a vita.

A kiskorú lány egy dobozos üdítővel fejbe dobta a nőt, majd a család férfi tagja dezodorral arcon fújta az asszonyt.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Eközben a lányok megrángatták, majd megtépték a szomszéd nő haját és úgy meglökték, hogy a földre esett. Ekkor az idősebbik lány a földön fekvő nő ujjait kificamította.

Ezzel 8 napon túli sérüléseket okoztak.

Ezután a család hazament.

Az ügyészség az apa ellen társtettesként csoportosan elkövetett garázdaság miatt, a lányaival szemben szintén garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat. Javasolják, hogy az apát és felnőtt lányát közmunkára ítéljék. A kiskorú lánnyal szemben pedig próbaidőt szabjanak ki.