Váratlan dolog történt, iszonyúan megijedtek a Farm VIP szereplői

farm vip
Vágólapra másolva!
Levél érkezett, mindenki dermedten hallgatta a szöveget.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Rékasi Károly összeomlásával indult a Farm VIP, a színész félrevonult és hosszan zokogott - már az első nap, az első komolyabb feladat közben. Kicsit később ugyanabban a csapatban tört ki egy botrány, Bíró Ica nehezen viselte, hogy a nála fiatalabb Ripli Zsuzsi parancsolgat neki. "Ott maradsz, vigyázz... ilyen leosztást kaptam Ripli hadnagytól, amit nagyon zokon vettem. Nemcsak az, amit mond, hanem ahogy mondta, az volt nagyon durva, ahogy parancsolt. Ez a hangot... nem azért jöttem, hogy engem ugráltasson egy ilyen... nem akarom bántani, de ezt a hangot nem!" - morgott az egykori Metál Lady.

Később sem kedvelte meg a 80-as évek topmodellje - akkori szóval manökenje - Riplit: "Ez a stílus nálam nem jön be. A Ripli Zsuzsi könyöklős csaj, aki mindenáron ott akar lenni. Neki ez a habitusa, ő kicsit ilyen diktátor típus" - tette hozzá. Erről a veszekedésről itt olvashat hosszabban.

A Farm VIP-ben Gáspár Zsolti elismerően beszélt Vajda Johnny kidolgozott testéről, mondván, "brutálisan ki van gyúrva." Demcsák Zsuzsa kijelentette, hogy ő még nem látta, erre a sportember megmutatta, mi van az ing alatt, egy másik pedig teljesen meztelenül zuhanyzott.

tv2

A műsorban nincs megállás: levél jött mindkét csapatnak. A játékosok szabályosan lefagytak attól, amit társaik felolvastak, ugyanis még nem végeztek a munkával. Részletek a videón:

Folytatás ma este TV2-n, a Tények Plusz után