Megrázó üzenetet posztolt Bruce Willis felesége

FORTRESS (2021) movie cinema filmstill film still action Horizontal FILM
FORTRESS 2021 de James Cullen Bressack Bruce Willis. COLLECTION CHRISTOPHEL © Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions action (Photo by Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Fi / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis bevallotta, hogy leckéket kapott türelemből és gyászból is, miután férjénél, Bruce Willisnél demenciát diagnosztizáltak.
Vágólapra másolva!

A 68 éves Bruce Willisnél tavaly diagnosztizáltak frontotemporális demenciát (FTD). Az FTD problémákat okoz az ember viselkedésében, személyiségében és nyelvhasználatában, és jellemzően lassan alakul ki, az évek előrehaladtával azonban egyre rosszabb lesz.

Bruce Willis felesége Emma most megosztott egy új Instagram-történetet, melyben elmondta, hogy az utóbbi időszakban számos leckét kapott az élettől, majd megosztott egy idézetet, amely így szólt:

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis bevallotta, hogy leckéket kapott türelemből és gyászból is Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi

Emma azóta Bruce gondozó partnere, amióta diagnosztizálták nála az FTD-t – írja a Mirror. Emma ez idő alatt nagyon komolyan beleásta magát a témába, olyannyira, hogy már azokon is segít, akik hasonló problémákkal küzdenek mint ők - írja a Bors.