Fogdában támadt rá egy rendőrre egy német férfi

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A rendőrök november 29-én vitték be az egyik budapesti rendőrkapitányságra a német férfit, aki ott állon ütötte az egyik rendőrt. Ezek után a rendőrök lefogták a férfi és gumibottal megverték.
Vágólapra másolva!

Bűncselekmény gyanúja vitték be az egyik fővárosi rendőrkapitányságra a német férfit a rendőrök november 29-én. A férfi arra panaszkodott, hogy fázik, ezért az őt őrző rendőr kiengedte a fogdáról a folyosóra, hogy felvegye az ott hagyott pulóverét. A pulóverben azonban volt egy madzag, amivel kárt tehetett volna magában, ezért a rendőr nem engedte meg, hogy felvegye.

Ekkor a férfi ököllel állon ütötte a rendőrt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadást azonnal jelentette a rendőr, mire odament a társa és többször megütötte a férfit egy gumibottal. A földön fekvő férfit ezek után a rendőr lefogta, majd a társa tovább ütötte.

A nyomozó ügyészség a német férfit hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja, a rendőröket pedig társtettesként elkövetett hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazással. A férfit és a két rendőrt is őrizetbe vették.

Ahogy az Origo megírta, korábban egy családi szülinapozáson támadták rá a rendőrökre Szabolcsban, Szegeden pedig egy embercsempész támadt rá egy rendőrre. Budapest belvárosában is támadtak már meg rendőröket, ahogyan Miskolcon is.