Újabb dallal üzentek a Liverpool-drukkerek Szoboszlai Dominiknek - videó

fbl Horizontal
Virgil Van Dijk és Szoboszlai Dominik ünneplik a Liverpool újabb sikerét
Vágólapra másolva!
Lehet, hogy Szoboszlai Dominik nem a legjobb meccsét játszotta a hétvégén a Crystal Palace otthonában, de a szurkolók továbbra is kitartanak mellette. Íme a bizonyíték!

A londoni meccsen a Liverpool hátrányból kellett, hogy megfordítsa a meccset, ami sikerült is, Szoboszlai Dominik azonban már nem volt a pályán, amikor a vörösök a gólokat lőtték, mert Jürgen Klopp lecserélte. A német edző a meccs után burkoltan kritizálta is egy-két játékosát, akik közé nem nehéz Szoboszlait is odaképzelni, neki is szólt Klopp üzenete.

Szoboszlai Dominik már ugyanakkora kedvenc Liverpoolban, mint Virgil Van Dijk Forrás: AFP/Darren Staples

"Most jogos azt mondani, hogy 76 perc után jobb volt a hozzáállásunk, mint előtte? Hol voltunk addig? Tudom, hogy nagyon kemény a szezon, ezek a srácok szörnyen sokat futballoznak. Néha a belső ellenfél hangosabb, mint máskor. Most azt láttam, hogy többen ezzel küszködtek, ilyenkor én a cserékkel tudok belenyúlni a csapatba kívülről. Ezt meg lehet tenni, de nem kellene túl gyakran ebbe a helyzetbe kerülnünk" - mondta Klopp.

A Liverpool szurkolóit azonban nem igazán érdekli, hogy mit mond a német, ők továbbra is bíznak Szoboszlaiban, aminek ez a friss, kocsmai dal az egyik bizonyítéka:

@alekhornes Myyy, Myyy Dominik Szoboszlai.. #chant#liverpool#dominikszoboszlai#fyp♬ original sound - ALEK

A dal röviden arról szól, hogy Szoboszlaival szárnyal a Liverpool, s a játék a Bill Shankly-korszakot idézi. Shankly 1959 és 74 között irányította a Poolt, a csapat pedig aranykorszakát élte, írja a videót kiszúró Ripost. Ez már nem az első szurkolói nóta a magyar támadóról, és biztos, hogy nem is az utolsó.