Gyógyíthatatlan betegségéről beszélt a teljesen megvakult Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia
Vágólapra másolva!
Agárdi Szilvia hirtelen vesztette el a teljes látását. Sokáig bízott benne, hogy egy nap minden a régi lesz, de mára már elfogadta a helyzetét. Mint mondta, nincs értelme menekülni az igazság elől.
Vágólapra másolva!

Agárdi Szilvia koraszülöttként jött a világra, látása nem tudott megfelelően kifejlődni, születése óta látássérült. Bal szemének teljes vaksága mellett a jobbon volt 9% látásmaradványa, de 2021 áprilisáig ezt is elvesztette.

– kezdte legújabb TikTok-videójában az énekesnő.

– tette hozzá a Csináljuk a fesztivált! tavalyi nyertese.

"Most már nem érdekel, hogy napszemüveget húzzak fel. Még mindig megkapom kommentekben, hogy csúnya a szemem, hogy így összevissza járkál, meg hogy nem szép látvány. Tudjátok mit? Nem érdekel. Régen még úgy TikTok-oztam, hogy felvettem a napszemüveget, mert kicsit szégyelltem, hogy ilyen a szemem és más vagyok. Rájöttem, hogy ha egy hosszú földig érő ruhát veszek fel, ami csillogó, ahhoz nem igazán illik. Meg hát most ki elől akarok menekülni? A valóság elől? Mert ez a valóság, én így nézek ki" – ezt egy korábbi bejegyzésében mondta az esélyegyenlőségi aktivista.

@szilviaagardi Hogyan vakultam meg? Part 2 #vak#blind#nemadomfel#motivation#tiktoktips#nekedbelegyen#foryou♬ There Is a Place - Deeper Soaking Worship