Sokkoló váltás: egy Ferrarival száguldozott Verstappen - fotók

Max Verstappen
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen looks on after the qualifying session for the Las Vegas Formula One Grand Prix on November 18, 2023, in Las Vegas, Nevada. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull sztárja, a háromszoros világbajnok Max Verstappen egy Ferrari versenyautóval száguldozott a portugáliai Portimaóban.

Max Verstappen egy Ferrariban

A holland sztárpilóta nem F1-es autó volánja mögé ült, hanem a német autóverseny-sorozatban, a DTM-ben versenyző Ferrari 296 GT3-as gépet vezetett. Verstappen a közösségi oldalán osztott meg képeket a ferraris kalandjáról, amelyen az édesapja, Jos is részt vett.

"Nagyszerű újra pályára hajtani, tesztelni a Verstappen.com Racinggel. Szép idők!" - írta a holland a kocsival kapcsolatban, amelyet az Emil Frey Racing-csapat versenyeztet a sorozatban, ahol a Verstappen.com Racing a partnerük.

Verstappen imádja a GT-autókat, korábban többször beszélt arról, hogy szívesen versenyezne az édesapja oldalán az F1-es karrierje után.

Jos azonban már öregnek tarja magát ehhez és nem lelkesedik fia ötletéért.

"Túl öreg vagyok ehhez. Még ralizok ugyan, de az más. Max őrületes szinten áll, ezért érzem magam túl öregnek ehhez. Ismerem őt. Tudom azt is, én milyen voltam fiatalon. Ha egy másik kategóriában akar versenyezni, ott is nyerni akar.

idézte az m4sport.hu Jos Verstappen szavait.