Vágólapra másolva!
A világhírű ír ketrecharcos, Conor McGregor szilveszter éjszaka bejelentette visszatérését, és kiderült, ki lesz a következő ellenfele.

A 35 éves ketrecharcos legenda a közösségi oldalára posztolt újévköszöntő videójában elárulta, hogy 2024-ben visszatér az oktagonba. Ha minden a tervek szerint alakul, McGregor június 29-én mérkőzik meg Michael Chandlerrel a UFC International Fight Week gálán. Érdekesség, hogy Las Vegasban sorra kerülő összecsapást középsúlyban rendezik, amiben sem ő, sem Chandler nem harcolt még.

Conor McGregor a UFC legendás harcos Forrás: AFP/2020 Getty Images/Steve Marcus

„Minden idők legnagyobb visszatérése"

– suttogta a videójában McGregor, amire hamarosan érkezett is a válasz az ellenfelétől.

„Gyerünk, csináljuk, az ilyen meccsekért edz az ember. Bármelyik súly megfelel nekem" – mondta könnyűsúlyban bajnoki címet nyerő Chandler.

McGregor, az UFC korábbi pehelysúlyú és könnyűsúlyú bajnoka hosszú ideje lábadozik a sérüléséből. 2021 júliusában a Dustin Poirier elleni ütközet során lábtörést szenvedett, azóta nem volt hivatalos mérkőzése.

A korábban több súlycsoportban is UFC-bajnok bunyós 2021-ben a világ legjobban fizetett sportolója volt.

Conor McGregor legutóbb súlyosan megsérült Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Stacy Revere

McGregor visszatérése már hosszú ideje napirenden volt, ám az ír bunyós nem jelent meg az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) által szorgalmazott drogteszten, ám egyértelműen cáfolta azt a hírt, miszerint tiltott teljesítményfokozókat használt volna.

A UFC és az USADA politikája megköveteli, hogy a ketrecbe visszatérő harcosoknak legalább hat hónapig rendelkezésre kell állniuk drogteszten való részvételre, mielőtt versenyre jogosultak lesznek.