Szendvicsért fenyegette késsel az osztálytársát egy fiú Veszprémben

iskolai bántalmazás bullying "Nézz rám, okos kutya!" - Kortársai fenyegettek és megaláztak egy kamasz fiút Szombathelyen (18+)
Vágólapra másolva!
Egy Veszprémben tanuló fiú rendszeresen szidta és megverte az osztálytársát, aki a kollégiumban is lakótársa volt. A gyengébb fiú nem mert ellenállni. A fiú egyik alkalommal kést is szorított a társa torkához, hogy elvegye az ételét.   
Vágólapra másolva!

Egy veszprémi 16 éves diák hónapokon keresztül bántalmazta a nála gyengébb osztálytárást. 2021 szeptemberében először osztálytársak, majd kollégiumi lakótársak lettek. Az erőszakos fiú folyamatosan szidta a társát, és engedély nélkül elvett tőle a dolgait. Teafiltereket, szendvicseket és üdítőket.

Az iskolai szünetekben fenyegetéssel vette el tőle az ennivalóját.

A kisfiú nem mert ellenállni, el akarta kerülni a veszekedést. Ez azonban nem állította meg a fiút, többször biciklilánccal és kábeldarabbal ütötte meg osztálytársát, és ha az nem akarta oda adni az ételét, akkor ütni kezdte.

2021 novemberében a fiú azért, hogy diáktársa odaadja neki a szendvicsét, kirúgta a lábát, majd egy kést fogott a fiú torkához.

Az osztálytársánál nem volt étel, ezért a fiú elengedte őt.

Az ügyészség a fiúval szemben javasolja a javítóintézetes nevelést.

Az iskolai bántalmazás nagyon sokszor végződik tragédiával. Az egész országot megrázta a hír, mikor a sümegi diák, Pisti osztálytársai bántalmazása miatt vonat elé ugrott. Ezután Parnóban az iskola tetejéről ugrott le egy fiú, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a kórházban életét vesztette.

Borsodban egy fiút az osztálytársai majdnem halálra kínoztak, mikor füvet, kavicsot és homokot etettek vele.