Vágólapra másolva!
Az ökölvívás korábbi könnyűsúlyú világbajnoka, Ryan Garcia a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett a gyermeke, Henry Leo. Alig két órával később aztán újabb bejegyzést tett közzé, miszerint feleségével, Andrea Célinával együtt úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak.

A 25 éves amerikai bokszolónak és a szupermodell párjának korábban már született egy kislánya, így Henry Leo a második közös gyermekük. A fiú még december 23-án született meg, Garcia (és Célina) azonban csak múlt pénteken jelentette be az örömhírt a közösségi oldalán.

Andrea Célina ezzel a képpel közölte, hogy gyermeke született Forrás: instagram.com/dreacelina

Ryan Garcia váratlan bejelentése

Ryan Garcia számára már nagy számban érkeztek a gratuláló üzenetek, amikor azokat felváltották a megdöbbent reakciók, miután az ökölvívó egy újabb, azóta már törölt bejegyzést tett közzé. Eszerint úgy döntöttek a feleségével, hogy kevesebb mint három évig tartó házasság után elválnak.

„Mivel új fejezetbe lépek az életemben, nehéz szívvel osztom meg, hogy

Bár ez a döntés a házasságunk végét jelenti, fontos hangsúlyozni, hogy a társszülői kapcsolatunk továbbra is a legfontosabb prioritásunk" – írta Garcia két órával a fia születéséről szóló bejelentést követően.

Andrea Célina és Ryan Garcia úgy döntöttek, elválnak Forrás: Instagram

Az eddigi 25 mérkőzéséből 24-es megnyerő amerikai ökölvívó legközelebb Rolando Romero vagy Devin Haney ellen lép ringbe, várhatóan februárban.