Új módon lesznek hasznosíthatóak a Galaxy mobilok

samsung galaxy webkamera
Webkameraként lesznek használhatóak a Gaaxy okostelefonok
Vágólapra másolva!
Folytatja a hosszas partnerségét a Samsung és a Microsoft, ennek keretében a következő hónapokban további hozzáadott extrákat kapnak majd a Galaxy mobilokkal rendelkezők.
Vágólapra másolva!

Az érdekesebb mondható újdonság, hogy a Windows 10 és Windows 11 rendszerekben lévő Telefon-kapcsolat alkalmazáson keresztül webkameraként lesznek hasznosíthatóak az okostelefonok, a funkció aktiválását követően elméletileg bármely chatalkalmazással működni fognak.

Webkameraként lesznek használhatóak a Gaaxy okostelefonok Forrás: Samsung

A Samsung szerint az ügyfelek a mobiljuk előlapi és hátlapi kameráját is használhatják majd webkameraként a számítógépükkel, továbbá háttérelmosáshoz és automatikus keretezéshez hasonló extrák is bekapcsolhatóak lesznek.

A másik újdonság, hogy a Galaxy okostelefonokat a Galaxy Book 4 laptophoz párosítva a Microsoft Copilot is elérhető lesz, így a vevők az említett Telefon-kapcsolat appon keresztül megkérhetik majd a chatbotot az SMS/RCS üzeneteik közti keresésre, az üzenetek összefoglalására, továbbá új üzenetek piszkozatainak a megírására. Ezek a lehetőségek a többség számára nem tűnnek kiemelkedően hasznosnak, bár a valódi problémát az eszközhöz kötöttség jelenti, csak egyetlen specifikus laptop használatakor lesznek elérhetőek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!