Újabb magyar sztárokról derült ki, hogy életveszélyes, illegális szerekkel fogytak le

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Legutóbb Christina Aguilera sokkolta az embereket év végi koncertjén, ahol látványos fogyásával hívta fel magára a figyelmet. Sokan úgy gondolják, hogy neki sem diétával és edzéssel sikerült elérni a vágyott alakot, hanem a botrányok ellenére egyre népszerűbb cukorbetegeknek szánt injekció, az Ozempic segítségével. A cukorbetegeknek szánt injekciók egyre népszerűbbek a sztárvilágban, nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is, egyre több sztárról derül ki, hogy illegális szerek, vényköteles gyógyszerek segítségével fogyott le az elmúlt időszakban. Elmondjuk, kik.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelin

Gáspár Győzőék idősebb lányát rengeteg támadás érte korábban a túlsúlya miatt, de azóta is folyton kapja a durva kritikákat az alakjára, hiába fogyott le jelentős mértékben. Sokan épp azt kifogásolják, hogy már kórosan sovány lett, természetellenesnek tartják a vékonyságát, többször is meggyanúsították, hogy illegális szerekkel fogyott le.

Gáspár Evelin pár évvel ezelőtt még küzdött a túlsúlyával Forrás: TV2 Play

Gáspár Evelin korábban már bevallotta, hogy volt egy olyan időszaka, amikor az illegális szerek használatától sem riadt vissza a fogyás érdekében. A Tények Plusznak mesélte el korábban, hogy több sikertelen diéta után döntött úgy, hogy él az illegális szerekkel, mely kishíján életveszélybe sodorta.

- mondta a TV2 műsorában, majd hozzátette, hogy szerencsére hamar rájött, hogy nem kockáztatja az egészségét, ezért inkább visszatért a kemény diétához, rendszeres testmozgáshoz, mellyel végül 40 kiló feleslegtől szabadult meg.

Gáspár Evelin sokak szerint már betegesen lefogyott, nem nőies Forrás: Gáspár Evelin Instagram

Nem Gáspár Evelin az egyetlen a családban, aki küzdött a túlsúllyal, már szülei és húga is sokat fogyott az elmúlt időszakban. Rajtuk kívül Gáspár Győző keresztlánya, Paprika Dorina is negyvenkilós fogyásával döbbentette meg az embereket nemrég, ő azonban azt állítja, hogy inzulinrezisztenciája és hormonális betegsége miatt kezdett szigorú diétába, ezért sikerült elérnie az álomalakot.

Paprika Dorina is elképesztő átalakuláson ment át kevesebb mint egy év alatt Forrás: Paprika Dorina/Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!