Méregdrága luxusautója miatt büntették meg a Manchester United sztárfocistáját

FC Barcelona vs Manchester United - UEFA Europa League sports Horizontal
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 16: Manchester United's forward Marcus Rashford celebrates his goal wuth Manchester United's defender Luke Shaw ( R ) during the UEFA Europa League football Match between FC Barcelona vs Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 16, 2023. Adria Puig / Anadolu Agency (Photo by Adria Puig / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United angol válogatott sztárja, Luke Shaw túl sokáig hagyta ott a vonatállomás mellett a méregdrága luxusautóját, ezért pénzbírságot kapott.

Tilosban parkolt a Manchester United sztárja

A 28 éves balhátvéd a fekete Lamborghini Urus luxusautóját a Cheshire-ben található Wilmslow vasútállomás mellett parkolta le, azonban a kocsit hosszú időre otthagyta.

A 180 ezer fontos (mintegy 80 millió forint) szuperautó szélvédőjére 4 db 60 fontos jegyet ragasztottak fel a parkőrök,

persze a 240 fontos bírság valószínűleg nem lesz megterhelő költség a játékos számára. Legutóbb a United másik sztárja, Marcus Rashford is a tilosban parkolt, a 26 éves csatár a McLarenjét hagyta rossz helyen.

Shaw egyébként sérülés miatt 2024-ben még nem lépett pályára, legutóbb karácsony előtt játszott tétmérkőzésen.

A pocsék szezont futó Manchester United 21 forduló után a 7. helyen áll a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájából és az angol Ligakupából is kiesett, de az FA-kupában még versenyben van.