Élete legfájdalmasabb döntéséről beszélt Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tavaly márciusban jelentette be Tóth Andi, hogy visszavonul a zenéléstől, amivel nagy port kavart akkor. Sokan nehezen fogadták el a döntését, hogy másra akar koncentrálni, most elárulta, hogyan látja utólag a döntését, és valójában mi vezetett idáig.
Vágólapra másolva!

A napokban ünnepli 25. születésnapját Tóth Andi, akit tíz évvel ezelőtt ismerhetett meg a közönség, akkor még tinédzserként. Tóth Andi az énekléssel vált ismertté 14 éves korában, nagy sikerrel nyerte meg az egyik hazai tehetségkutató műsort, azóta töretlen volt zenei karrierje. Sokan ezért sem értették, miért adja fel, de most őszintén elmondta, hogy nagyon rossz hatással volt rá, és bár nagyon nehéz volt ezt meglépnie, mégsem bánta meg.

Tóth Andi jelenleg a saját ruhamárkájára koncentrál, így éli ki a kreativitását Forrás: Tóth Andi/Backoff/Instagram

- jelentette ki majdnem egy évvel visszavonulása után Tóth Andi, aki már márciusi bejelentése előtt is eldöntötte, hogy más dolgokra szeretne koncentrálni, amelyek valóban boldoggá teszik. Természetesen nem hagyott fel a dalok írásával, de ezeket nem szeretné nyilvánosságra hozni egyelőre.

Úgy fogok élni és úgy fogok dönteni, ahogy belül azt érzem, hogy az helyes vagy egészséges. El kell engednünk egymás kezét, mert ez toxikus sajnos, Mr. Zene" - magyarázta az énekesnő, akinek az elsődleges problémája az volt, hogy számára nem testhezálló dalokat kellett írjon, a közönség pedig azokat értékelte, amiket ő valójában nem szeretett,. Sokan meg sem értették sokan a dalok mélyebb üzenetét, számára ez valódi kínzás volt.

Tóth Andi végül leszögezte, hogy még semmi nem biztos a zenei karrierjét illetően, tehát nem gondolja ő sem véglegesnek a döntését, inkább pihenésképp tekint erre az időszakra, és ha úgy érzi jónak, valószínűleg újra énekelni fog.

- idézi a Blikk Tóth Andit.

Tóth Andi időnként még vállal műsorokban való fellépést, ilyenkor hallhatja a közönség énekelni Forrás: TV2