Kiderült, miért nem beszélnek egymással a Fresh lányok

Fresh Andi jobbról
Vágólapra másolva!
Villányi Andrea és Gyulai Viktória húsz évig voltak barátok, duójuk, a Fresh az egyik legnépszerűbb magyar pop együttes volt a '90-es évek végétől kezdve. Egy ideje azonban nem beszélnek egymással a lányok.
Vágólapra másolva!

Fresh Wiki követői kérdésre elárulta, nem haragszanak egymásra Fresh Andival.

Csak jót kívánok neki és szeretem mindig" – írta közösségi oldalán a kétgyerekes édesanya, aki nem akart nyilatkozni a témában. Fresh Andi viszont elárulta, bízik benne, hogy egyszer tisztázzák a dolgokat.

Még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek a bizonyos sérelmek vélt vagy valós dolgok, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd leülünk átbeszélni mindent. Az idő mindent megold, és hiszek benne, hogy a mi időnk is eljön, amikor tisztázzuk a múlt eseményeit és esetleges sérelmeit" – mondta az énekesnő, akit nemrég egy kisebb baleset ért, de túl van a mellrákon is. "Amikor a betegségem kiderült, volt egy néhány perces beszélgetésünk, de azóta nem kommunikáltunk egymással. Neki is megvan a boldog családi élete, nekem is, mindketten éljük az életünket, immár egy kicsit távolabb sodródva egymástól" – magyarázta Fresh Andi a Blikknek.

Origo