Vágólapra másolva!
A Bournemouth magyar válogatott futballistája, Kerkez Milos még decemberben sérült meg, a csapat menedzsere, Andoni Iraola szerint azonban a 20 éves balhátvéd felépülése jól halad, így napokon belül visszatérhet.

Kerkez Milos az FA-kupában térhet vissza

Kerkez bő egy hónappal ezelőtt szenvedett bokasérülést a Bournemouth edzésén, ami után úgy tűnt, hosszú kihagyás vár a magyar válogatott focistára. A sérülés nagyon rosszkor jött, hiszen a fiatal védő tavaly év végén újra bekerült a csapatba, a Manchester United ellen pedig a mezőny egyik legjobbja volt.

A Kerkez Milos bő egy hónap után térhet vissza a pályára Forrás: AFP/Oli Scarff

Andoni Iraola, a Bournemouth menedzsere a csapat honlapján nyilatkozott a sérültek állapotáról, többek között Kerkez Milosról, akiről elmondta, már csütörtökön az FA-kupa negyedik fordulójában pályára léphet a másodosztályú Swansea City ellen.

"A visszatérése nagyon közel van, szerintem, ő az egyetlen a sérültek közül, akinek esélye van arra, hogy játszon, a többiek még nem állnak készen. Jó hír, hogy ma (szerdán) már teljes munkát végzett az edzésen, de tegnap is csinált már néhány feladatot.

– fogalmazott a Bournemouth edzője, aki azt is elárulta, hogy az Afrika-kupáról búcsúzott ghánai játékos, Antoine Semenyo már visszatért a csapathoz, így akár ő is pályára léphet.