Tóth Vera volt a villámhárító testvére válásában - videó

Papp Máté Bence és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Vera szerint szerencsés időszakban történt a szakítás Krausz Gáborral.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi nem sokkal azután, hogy kiderült, elválnak útjaik Krausz Gáborral, felvállalta a nyilvánosság előtt új párját, a táncos Papp Máté Bencét. A fiatalok nemrég síelni voltak, majd a hóban fotózkodtak.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi tv2

A Mokka riportjából kiderült, hogy Tóth Vera sokat segített, hogy ne legyen nagyobb a botrány. "Én voltam a villámhárító. Ha én nem lettem volna, lehet, hogy sokkal mérgesebb volna a kapcsolatuk Gáborral. Mi nem hergeltük őket egymást ellen, mi megpróbáltuk zökkenőmentessé tenni ezt a dolgot. Jött a Sztárban sztár, a Dancing, ezek a műsorok elvonták a figyelmüket" - mondta az első Megasztár győztese.

"Lehetett volna másképp, kicsit több dolgunk lett volna" - magyarázta, arra utalva, hogy a válás közben szerencsére sok feladat kötötte le Krausz Gábort és Tóth Gabit, nem a múlton rágódtak.

Papp Máté Bence szerint "a környezetüket picit megsínylette ez az időszak", de szűrőnek kiváló volt, mert kiderült, hogy kik vannak velük igazán - miközben a felszínes kapcsolatok megszűntek. Sokan támadták őket: "Elfelejtették sokan, hogy mi is emberek vagyunk" - jegyezte meg Tóth Gabi. Úgy véli, szerető közeg, csodálatos család várta új párja mellett, például népzenére buliznak esténként új barátja édesanyjával. Bővebben a Mokka riportjában: