Prostituáltaknak adott ki lakásokat egy orosházi férfi

prostituált, prostitúció, illusztráció
Prostitute talking with client on the street
Vágólapra másolva!
Egy orosházi férfi kiadó lakásokat adott ki prostituáltaknak, hogy ot dolgozzanak. Az ügyészség azt javasolja, hogy a törvényszék hagyja helyben az első fokú ítéletet.  
Vágólapra másolva!

Az orosházi férfi a szülei cégének alkalmazottjaként ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával foglalkozott. Megismerkedett egy nővel, aki prostituált volt, emellett további nőket toborzott prostitúciós munkákra. A férfi ennek a nőnek

több ingatlant is bérbe adott, hogy ott dolgozzon, majd két külföldi vendége számára a nő közreműködésével szerzett prostituáltakat.

A kép ilusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, a Gyulai Törvényszék prostitúció elősegítése illetve kerítés miatt másfél év felfüggesztett börtönre ítélte.

Az ítélet ellen a férfi és ügyvédje enyhítésért fellebbezett.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség

a fellebbezést alaptalannak tartotta, javasolta az elsőfokú ítélet helyben hagyását.

Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

Egy miskolci férfi pedig két általa bérelt lakást adott ki prostituáltaknak, amivel több, mint 1,5 milliót keresett, mielőtt elítélték. Egy budapesti nő pedig a belváros közepén üzemeltetett bordélyházat egy bérelt lakásban, és prostituáltakat futtatott, egy esztergomi férfi pedig szobákat bocsátott prostituáltak rendelkezésére, míg egy kőbányai férfi tétlenül nézte végig, ahogy az általa kiadott lakásban prostitúciós tevékenység folyik, annak ellenére, hogy több lakó is figyelmeztette.

Forrás: Ügyészség