Évekig függő volt Baby Gabi

Baby Gabi
Vágólapra másolva!
Súlyos depressziójáról és gyógyszerfüggőségéről vallott a Baby Sisters egykori tagja, a Baby Gabiként ismert Szklenár Gabriella.
Vágólapra másolva!

A Baby Gabi néven fellépő Szklenár Gabriella egy friss interjúban arról beszélt, hogy fiatal lányként nem tudta feldolgozni az édesanyja halálát, miközben a Baby Sisters tagjaként úgy kellett tennie a színpadon, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

Baby Gabi a Szerencsekerékben Forrás: TV2

"Robotüzemmódban működtünk, mert menni kellett, mert csinálni kellett... Nagyon oda kellett tennem magam a színpadon, nagyon vidámnak kellett lenni, nagyon jókat kellett mondani a riportokban, és közben kijöttem és végigsírtam a napot, az éjszakát, a reggeleket" – mondta a Blikknek.

Segítséget kértem, de sajnos nem olyan segítséget kaptam, amire vártam volna: nekem gyógyszereket írtak fel. Igaz, akkor a gyógyszerek megmentették az életemet, mert végre nem éreztem a gombócot a torkomban, végre nem volt sírógörcsöm, végre tudtam aludni... Hat évig szedtem. Szerettem volna letenni, de képtelen voltam már, mert amint megpróbáltam, éreztem, hogy nem vagyok jól, hányingerem van, remeg kezem-lábam, mindjárt elájulok, nem tudok felmenni a színpadra" – tette hozzá az egykori Baby Gabi, aki végül Csernus Imre segítségével szokott le.