Elképesztő dologra bukkantak Szoboszlai Dominik lakásában

fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai chases the ball during the English Premier League football match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park in south London on December 9, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool magyar középpályása, Szoboszlai Dominik jelenleg sérüléssel bajlódik, de így is a hírek középpontjában szerepel Angliában is. A rajongók ugyanis felfigyeltek egy különös dologra azokon a képeken, amelyeken a legutóbbi tetoválását fedte fel.

Szoboszlai Dominik a január 1-jén elszenvedett combhajlító-sérülése óta először múlt héten került vissza a kezdőcsapatba, a Chelsea ellen gólt is szerzett, ám a vasárnapi, Arsenal elleni Premier League-meccset megint ki kellett hagynia. A hírek szerint Szoboszlai nagyjából ugyanazon a területen érzett fájdalmat, ahol korábban megsérült – erről a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp számolt be még vasárnap.

Szoboszlai Dominikról a rehabilitációja közben olyan fényképek kerültek nyilvánosságra, amelyen az új tetoválásai szerepelnek. Az alkotást készítő Törőcsik Dániel fotói között egy közös kép is akad, amelyen Szoboszlai 8-as számú mezét mutatják, ám a rajongóknak mégis egy másik részlet keltette fel a figyelmét. A legtöbben azt feltételezték, hogy a kép Szoboszlai Dominik lakásában készült, és szokatlannak tartották, hogy

a magyar válogatott csapatkapitánya egy önmagát formázó kartonfigurát tart a nappalijában.

Ezt a képet osztotta meg Törőcsik Dániel, a bal oldalon Szoboszlai Dominik kartonfigurája látható Forrás: instagram.com/torocsik_daniel

Így reagáltak a szurkolók Szoboszlai önmagát ábrázoló kartonfigurájára

A hozzászólások alapján megosztotta az embereket az, hogy a saját lakásában tart egy ilyen kartonfigurát Szoboszlai Dominik.

„Tényleg figyelmen kívül hagynánk azt a tényt, hogy a saját házában van egy róla készült kartonfigura?!" – írta egyikük, amelyre egy másik hozzászóló így reagált:

„Szeretném elérni az önimádásnak ezt a szintjét" – kommentelte egy, a dolgot furcsának tartó rajongó, amire szintén érkezett egy ellentétes nézőpontú válasz:

A Liverpool legközelebb szombaton délután lép pályára, amikor az Anfielden fogadja a Burnley együttesét a Premier League-ben. Egyelőre kérdéses, hogy Szoboszlai Dominik is ott lehet-e a csapatban.