Nagy bejelentést tett a TV2 az egyik legnépszerűbb műsoráról

Sztárban Sztár zsűri 2023
Vágólapra másolva!
A TV2 csatorna nagy bejelentést tett az egyik legnépszerűbb műsoráról, ami hosszú évek óta töretlen sikernek örvend. Most elárulták, hogy idén visszatér-e a Sztárban sztár, melyben évről évre kedvelt magyar énekesek bújtak a legnagyobb sztárok bőrébe.
Vágólapra másolva!

Számos új sikerműsorral készült a piacvezető TV2 csatorna, melynek töretlen a sikere a tévénézők körében. Most meglepő döntést hoztak az egyik legnépszerűbb show-műsorukról, a Sztárban sztárról, melynek kilencedik évadára is rengetegen voltak kíváncsiak. A csatorna mégis úgy döntött, hogy a 2024-es tavaszi műsorrendjének nem lesz része a zenés show.

A Sztárban Sztár, 9. évadának döntője. Gubik Petra és Schoblocher Barbara között dőlt el, ki nyeri az évadot, végül Gubik került ki győztesként Fotó: Polyák Attila - Origo

ilyen volt például a Kelemen kabátban énekese, Horváth Boldi vagy Schoblocher Barbara. Ám minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban" - magyarázta egy informátor a Blikknek.

A 2022-es évadban Marics Peti is versenyzőként indult, majd a következő évben már a zsűriszékben foglalt helyet Forrás: Origo

A műsor tizedik évadára azonban még várni kell a nézőknek, annak ellenére is, hogy a jubileum miatt régi énekeseket is vissza lehetett volna hívni az eredeti tervek szerint, mégis másképp döntöttek, egy új produkciót tűznek műsorra helyette.

A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába" - adta válaszul a lapnak a csatorna, és azt is elárulták, hogy milyen műsorokkal készülnek a tavaszi szezonra.

A Sztárban sztár tavalyi zsűrije: Kökény Attila, Marics Peti, Lékai-Kiss Ramóna és Papp Szabi Forrás: matekrisz@outlook.com/Mate Krisztian

A Sztárban Sztár zsűritagjai nem maradtak feladat nélkül, mindegyikük feltűnik a TV2 képernyőjén: Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezetőnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában, míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz legújabb részeiben" - zárta a TV2 Sajtóosztálya.

Marics Peti és Pető Brúnó a Zsákbamacska forgatásán Forrás: Instagram