Biaggi újra régi formájában?

Vágólapra másolva!
Az egykoron szebb napokat látott, négyszeres világbajnok gyorsasági motorversenyző, Max Biaggi a legutóbbi, Le Mans-i Polini Grand Prix de France futamon megszerezte idei első dobogós helyezését. A Marlboro Yamaha csapat ásza - aki az idényben eddig egyszer végzett pontszerző helyen - az elmúlt hétvégén Valentino Rossi és Ukava Toru mögött lett a harmadik.
Vágólapra másolva!

"Mintha egy végeláthatatlan óceánban hosszú, hosszú úszás után partra értem volna. Nagyon elégedett vagyok az elmúlt futammal, mert egy nagyon nehéz versenyen vagyunk túl. Az eső hol esett, hol nem, és helyenként nagyon csúszott a pálya. Tanulságos volt Rossi és Ukava mögött motorozni. A kanyarok után mindig elhúztak, ezen kell javítanunk. Elégedett vagyok a motorral is, és köszönetet kell mondanom mind a csapatnak, mind a gyárnak kiváló munkájukért" - mondta Doohan egykori nagy vetélytársa.

A harminchét GP-győzelmet magáénak tudó olasz ponthátrányától függetlenül megújult önbizalommal néz a 2002-es szezon elé: "Remélem, ez csak az első lépés volt a nagy kiugráshoz. Hamarosan meglátjuk, a következő futam a mugellói pályán sokban különbözik a franciától."

Kovács Iván

Korábban: