Robogó-offenzívát indít a Piaggio

Vágólapra másolva!
Az olasz gyár nem hazudtolta meg önmagát és 2005-ben egy vadonatúj robogócsaláddal indít offenzívát. További újdonság még, hogy a következő modellévben felfrissül az egyik legsportosabb Piaggio, az NRG.
Vágólapra másolva!

Fly néven egy egész modellcsaládot állít csatasorba Piaggio, amivel elsősorban az egyre olcsóbb motorokkal nyomuló távol-keleti konkurenciát szeretné megszorongatni az európai piacokon. A motorkínálat a két-, és négyütemű 50 köbcentistől egészen a 150 köbcentiig terjed, így gyakorlatilag bárki találhat az igényeinek és a pénztárcájának megfelelő járgányt.

Forrás: [origo]

A motorok egyszerű, letisztult vonalvezetése már jelzi, hogy a Fly modellcsalád megalkotásakor elsősorban a költséghatékonyság volt a fő szempont. Semmi kiugró formatervezési bravúr, minden a funkcionalitás érdekében. Ugyanez jellemzi a rendelhető motorcsaládot is, amely inkább takarékos, mintsem sportos haladást tesz lehetővé: a kínálat alját két, illetve négyütemű 50-es motorok képezik, míg ezek felett egy 125-ös, illetve egy 150-es négyütemű található. Magyarországon csak az 50, illetve 125-ös verziót lehet majd megrendelni a következő év elejétől.

Forrás: [origo]