Rejtett tartalék - Porsche Boxster és Boxster S

Vágólapra másolva!
Egy fokozattal magasabb sebességbe kapcsolt a Porsche. A megújult zuffenhauseni roadster külsőleg ugyan alig változott, de a lemezek alatt mélyreható beavatkozások történtek.
Vágólapra másolva!

Az osztrák Wörthi-tó, valamint a környékbeli hegyek már önmagukban is festői szépségű helynek számítanak, ám amikor az ősz beköszöntével az erdő lombkoronája a zöld, a sárga és a bordó ezernyi árnyalatában játszik, még inkább lenyűgöző e táj. Egy olyan remekbe szabott autóval pedig, mint az új Porsche Boxster, maradandó élményt jelent a természetjárás.

Nem tévedés, nyolc esztendővel és 140 ezer eladott példánnyal a bemutatkozás után ez már valóban a kétüléses, nyitott sportkocsi második nemzedéke! Annak ellenére, hogy az alkatrészek nyolcvan százaléka új, a változás legfeljebb a márka szakavatott rajongóinak szembeötlő. Tudniillik a formatervet illetően a Porsche ugyanazt az elvet követi a Boxsternél, mint a négy évtizedes múltra visszatekintő legendás 911-es esetében: fokozatos evolúció, nem pedig revolúció. Ennek megfelelően elöl letisztultabb a fényszórók rajzolata, az áttervezett orrkötényt pedig merész levegőbeömlő nyílások tagolják - utóbbiak tökéletes egységet alkotnak a felettük húzódó ködfénylámpákkal. Így a Boxster kiállása egyrészt energikusabb és lendületesebb a korábbinál, másrészt jobban hasonlít az aktuális 911-esre.Konditerem