Autóverseny-szagú, mi több, startbűzű gyertyákkal rukkolt elő egy amerikai cég. Ha esetleg az égett gumiszag túlságosan trendi volna, akkor itt egy hungarikum-gyanús termék, a Wunderbacon.

Az amerikai cég által gyártott gyertyák füstje olyan büdös, mint egy Forma-1-es mezőny a startot követően: égett gumi és olaj szagával "kényezteti" az ilyesmit imádók orrát.

A bűzgyertyákat 3 ezer forintnak megfelelő összegért árulja gyártójuk - adta hírül a The Sun című brit lap.

Azoknak az autósoknak, akik túlságosan nagyvárosinak tartják autójukban az égett gumiszagot, vagy esetleg nem akarják Trabantjuk kétütemű illatát elnyomni, kitűnő választás a Wunderbacon.

Ez a házilag is könnyedén előállítható hungarikum-gyanús termék semmivel össze nem téveszthető, állott kamraszagot varázsol az autó belsejébe. Az utánozhatatlan odor erőssége a fűtés hőfokával és a napsütéses órák számával egyenesen arányosan növekszik, használata pedig rendkívül környezetkímélő, mivel nem kell bele elem, eldobás után pedig teljesen lebomlik.

Ínyencek készíthetik szalonnásítójukat kolozsvári szalonnából (Wundervári), esetleg főtt tokaszalonnából (Wunderabált). A még tökéletesebb összhang kedvéért vállalkozó szelleműek aggathatnak visszapillantó tükrükre lilahagyma-karikákat. És ne feledjék: minden étkezés után rágjanak kolbászos Orbitot!