Felvarrták a Rolls-Royce Phantom ráncait

Vágólapra másolva!
A válság ellenére a Rolls-Royce 18 éve nem adott el annyi autót, mint tavaly. Idén még jobbak a kilátásaik, mert felfrissítették a hat éve kapható négyajtós Phantomot.
Vágólapra másolva!

A BMW érdekeltségébe tartozó angol cégről már tavaly tavasszal lehetett tudni , hogy nagy valószínűséggel sorozatban ötödik éve sikerül növelnie eladásait. Ez 2008-ban is megtörtént, ugyanis a Rolls-Royce tavaly nem kevesebb, mint 1212 darab négykerekűt értékesített, többet, mint az utóbbi 18 évben bármikor. Ráadásul az angolok a közeljövőben még jobb eredményre számíthatnak, ugyanis jövőre megjelenik az RR4 elnevezésű bébi-Rolls-Royce, de a négyajtós Phantom már 2009-ben felfrissül.

Az egyik újítás a kocsi orrát érinti, ugyanis a Phantom és annak hosszított tengelytávú változata is ugyanolyan, áramvonalasabb első lökhárítót kap, mint a Coupé és a vászontetős Drophead Coupé verzió, de a jellegzetes hűtőrács is alacsonyabb lett valamivel. Ezentúl szériafelszereltségnek számítanak a 21 colos, kovácsolt alufelnik, emellett olyan apróságokat kap a luxuslimuzin, mint a LED világítású ajtónyitók, 12 hüvelykes képernyők a hátul utazóknak, vagy a C-oszlopban elhelyezett kétirányú olvasólámpák. A felfrissített Phantomok gyártását nyáron kezdik Goodwoodban.

Forrás: [origo]