Vágólapra másolva!
Külsőre keveset változik a jelenlegi Corolla Versóhoz képest az egyterű Genfben bemutatandó harmadik generációja, amely kicsit hosszabb elődjénél és motorjai jóval erősebbek.
Vágólapra másolva!

A Toyota korábban jelezte, hogy egy meglepetéssel készülnek a Genfi Autószalonra, ám most néhány nappal a hivatalos bemutató előtt megjelentek az első képek az új modelljéről. A Verso egyterű kivitele 7 centivel nyúlik tovább elődjénél, tengelytávja pedig 3 centiméterrel hosszabb. Külseje nem sokat változott a jelenlegi Corolla Versóhoz képest, csak a hűtőrácsán és az oldalán látszanak apró változtatások.

A motorháztető alá várhatóan 1,6 (132 lóerős) és 1,8 literes (147 lóerős) benzinmotorok, valamint kétliteres (126 lóerős) és 2,2 literes dízel erőforrások kerülnek majd. Ez utóbbiakból állítólag egy 150 lóerős és egy 177 lóerős 400 Nm-es csúcsnyomatékú változat is elérhető lesz. Ezek a motorok jelentős teljesítménynövekedést jelentenének, ám ennek ellenére a Toyota azt állítja az átlagfogyasztásuk 12 százalékkal csökkeni fog.