Friss információk a Ford Mustangról

Vágólapra másolva!
Már jövő márciusban megjelenhet a 2011-es modellévre szánt Ford Mustang, amelyet már januárban meg lehet rendelni. A hivatalos bemutató Los Angelesben lesz.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i Autószalonon a Ford a friss Mustangon kívül többek közt az új Fusiont és annak hibrid változatát mutatja be.

Az ikonikus sportautóhoz állítólag 2010-től már hatfokozatú automata váltót és Brembo fékeket is lehet rendelni, emellett várhatóan annak jelenlegi négyliteres motorját a cég 3,7 Duratec V6-osa váltja. Ugyan a motor mérete csökken, teljesítménye állítólag jelentősen - 210-ről 315 lóerőre - nő. Mivel ez nagyon közel áll a Mustang GT 4,6 literes V8-asának teljesítményéhez, a Ford azt egy új 400 lóerős ötliteressel szereli fel. Állítólag a GT500 számára elkészítik e motor ikerturbós változatát, amely már 600 lóerős lesz, bár ezt sem erősítették meg még hivatalosan.

Természetesen további apró változtatások várhatóak, átdolgozzák a felfüggesztést, a fékek nagyobbak lesznek, az abroncsok pedig Pirelli P-Zero Corsa gumikra lehetnek.