8,59 millió forinttól rendelhető a Volvo S60

Vágólapra másolva!
A Volvo magyarországi importőre elkészítette az új S60 árlistáját, a legolcsóbb kivitel 8,59 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

Elkészült az új Volvo S60 magyarországi árlistája, szedán a kereskedésekben már rendelhető, az első autók várhatóan augusztus végén érkeznek Magyarországra. Két benzines és két dízelmotor szerepel a kínálatban, 163-304 lóerős teljesítménnyel. Az alapfelszereltség tartalmazza a koccanásgátló City Safety-rendszert, a manuális légkondicionálót, a fedélzeti számítógépet, a négy elektromos ablakemelőt, de a bőrkormány és a könnyűfém felni sajnos már nem fért bele. 515 ezer forint a felára a ráfutásra figyelmeztető rendszernek távolságtartó tempomattal, automatikus fékezéssel, és a világújdonságnak számító, gyalogosfelismerő funkcióval. Még ezzel sem teljes a biztonsági csomag, ugyanis a sávelhagyásra és fáradtságra figyelmeztető rendszerért további 260 ezer forintot kell fizetni.

Legolcsóbb a kínálatban a jó öreg 163 lóerős, öthengeres dízel, ennek alapára 8,59 millió forint, Summum-felszereltséggel azonban 10,34 millió forintra ugrik a fizetendő összeg. Már ezzel is megfutja a 220 km/órát az autó, az átlagfogyasztást 5,3 literre ígérik. Legkevesebb 10,19 millió forintot kérnek a duplaturbós, 205 lóerős D5-ös dízelért, összkerékhajtással és hatfokozatú automatikus váltóval azonban már 11,35 millió forintot kell a kasszánál hagyni.

9,39 millió forinttól indul a benzines árlista, a 203 lóerős, kétlteres turbómotorért kérnek ennyit, a Summum-szint már 11,14 milliót ér. Összkerékhajtással és automatikus váltóval érkezik az új háromliteres, 304 lóerős, turbós V6-os motor, legolcsóbban 13,99 millió forintért lehet hozzájutni.

Forrás: Volvo