Button és Hamilton tesztelték az új McLaren MP4-12C-t

Vágólapra másolva!
A McLarennél versenyzik az elmúlt két év Forma-1-es világbajnoka, ezért ésszerű választásnak tűnt, hogy elsőként ők próbálják ki a gyár legújabb szupersportautóját. Button és Hamilton láthatóan jól szórakoztak az erről szóló videón.
Vágólapra másolva!

Nagy a felhajtás a McLarennél mostanában, nem csak a Forma-1-es program ad extra munkát, és hírverést, hanem a gyár sportkocsigyártó részlege is az elmúlt években újra munkába kezdett. A 90-es évek gyártott McLaren F1 annak idején hatalmas sikert aratott, de 1998-ben végleg leálltak a gyártásával. Most 12 év után a napokban hivatalosan is lerántották a leplet a gyár új szupersportautójáról, az MP4-12C-ről.

Természetesen az F1-es csapat is részt vesz az új modell népszerűsítésében, ezért az csapat két világbajnok versenyzője is kipróbálta az új csodát. Jenson Button és Lewis Hamilton láthatóan jól szórakozott a versenypályás teszten, és természetesen nagyon tetszett nekik az új csodaautó.
Az új autóval beinduló termelés felfuttatására hatvanmillió fontos beruházással alakították át a wokingi gyárat. Sokat várnak az új fejlesztésű autótól, aminek egymillió mérföldnyi tesztelés után megvan minden esélye a sikerre.