11,9 millióba kerül az új Ford Mustang

ford mustang
Vágólapra másolva!
Szeptemberében érkezik meg a magyar kereskedésekbe az új generáció, amely a típus 50 éves története során az első, amelyet Európa-szerte hivatalosan forgalmaznak.
Vágólapra másolva!

A kupé és kabrió változatban készülő új Ford Mustangot a magyar vásárlók kétféle motorral rendelhetik meg : az ötliteres V8-as 421 lóerős, a 2,3 literes négyhengeres turbó pedig 317 lóerős teljesítményre képes. Hogy melyik a jobb, azt megtudhatják a tavaszi menetpróbánkból.

Forrás: Ford

Az új, európai piacokra gyártott Ford Mustang Magyarországon 2015 szeptemberétől elérhető a kiemelt, exkluzív kiszolgálást nyújtó FordStore szalonokban, Szentendrén, Budaörsön és Budapesten.

„Bár az első sajtó tesztautók még csak most jelentek meg a hazai utakon – óriási érdeklődést kiváltva – már most több mint 40 megrendelést regisztráltunk márkakereskedőinknél” – nyilatkozta Szamosi Viktor a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

„A Mustangok tényleges beérkezését követően pedig az érdeklődés további erősödésére számítunk és reméljük, hogy messze túlszárnyaljuk az idei évre közel 70-es darabszámot, melyben az modell kedvező, 11,9 millió forintos induló ára is szerepet fog játszani”- tette hozzá. A Mustang esetében a hatfokozatú automatikus váltó felára 650 ezer forint, a kabrió kivitelé 1,3 millió forint, a V8-as motoré 1,75 millió forint.