Addig farolt, amíg a tömegben kötött ki a Mustang

musztáng, gif
Vágólapra másolva!
Erős autót vásárolni egy dolog, uralni pedig egy másik. Ezt alighanem egy életre megtanulta a Ford Mustang különleges, Shelby GT500-as kiadását vezető sofőrje, aki egy marylandi autós felvonuláson próbált meg nagyfiúnak tűnni.
Vágólapra másolva!

Nem lett volna más feladata, mint jobbra kikanyarodva beállni a közeli parkolóba, de ehelyett egy látványos drifteléssel akart kitűnni a felvonulás mezőnyéből. A manőver nem sikerült, az érkező Acura SUV annyira megijesztette, hogy elvesztette az irányítást az autó felett, és a járdán állt meg, elsodorva néhány nézőt. Szerencsére a csúnya beégés közben nem sérült meg senki.

Fatális, hogy a megpördülés pillanatában nem a fékre lép, hanem gázadással és ellenkormányzással próbálja összeszedni az autót, de ezzel csak ront a helyzeten. Az incidens után a romos Mustanggal távozik a helyszínről, helyi beszámolók szerint azonban csak a parkolóig ment, aztán visszaballagott a helyszínre újra megkérdezni, mindenki jól van-e. Később a rendőröknek is volt néhány kérdésül hozzá.