Bárki megveheti Gyurcsány fényűző Audiját

Vágólapra másolva!
A legnagyobb használtautós hirdetési oldalon tűnt fel az exminiszterelnököt egykor szállító kormányzati A8-as. 
Vágólapra másolva!

A Csonti Car kereskedőcég hirdetései között található meg a 2005-ös évjáratú, 3,59 millió forintért kínált, hosszított tengelytávú Audi A8 4,2 Quattro, amely minden extrát tartalmaz, amit akkor meg lehetett rendelni a német gyártó csúcsmodelljéhez.

Forrás: Hasznaltauto.hu

Hűthető-fűthető az első és a hátsó bőrülés is, mp3-at is lejátszik a 8 hangszórós Bose hifi, távolságtartó a tempomat, kéken világít a xenon fényszóró, érzékeli az esőt az ablaktörlő, pittyeg a tolatóradar, és elő sem kell venni a kulcsot a bejutáshoz. Ma már egy kompakt autóhoz is elérhető az A8-as extráinak nagy része, de akkoriban tényleg a csúcsot jelentette ez a felszereltség.

A vicces hirdetési szövegeiről ismert autókereskedő cég szerint az autó a kormányzati flotta tagja volt, és Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt szállították vele. Az autó tényleg gyári állapotúnak tűnik, leszámítva az S8-asról származó felniket és sportkipufogót, de ezeket valószínűleg már nem a Köztársasági Őrezred szereltette rá a kocsira.

Forrás: Csonti Car

Állítólag a 2006-os választásokra készített MSZP-kampányfilmben is ebben az autóban ült Gyurcsány, a bőrülés színe mindenesetre stimmel.