Ezt a Hondát sajnos sosem fogják gyártani

2016.01.13. 10:15

A japán gyártó prémiummárka egy feltűnő négyajtós kupéval érkezett a Detroiti Autószalonra, amely inkább tekinthető szobornak, mint autónak, mivel motorja sincs.

A leleplezés pillanataForrás: AFP/Geoff Robins

A Honda prémiummárkája, az Acura csak az új formatervezési irányát szeretné bemutatni a Detroitban leleplezett Precision Concept tanulmányautóval, ezért műszaki adatokat nem is közöltek hozzá.

Örülnénk, ha ilyen lenne a következő LegendForrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

Az ötszögletű, gyémánt mintás hűtőmaszk, az éles vonalak, és a kétszínű A -oszlopok, a 22 colos felnik, vagy az ékszerként csillogó LED-es fényszórók karakteres megjelenést biztosítanak a négyajtós kupénak.

Rendkívül érdekes a két kipufogóvég kialakításaForrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

A jelentősen kiszélesített hátsó sárvédők és a rövid első túlnyúlás arra utalnak, hogy a jármű hátsó- vagy összkerék-meghajtású lehetne, ha megvalósulna.

A négyajtós kupénak és ötajtós gran tourernek is elmenne a formaForrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

A Precision Concept hossza 518 centiméter, a szélesség 213 centiméter, a magasság viszont csak 132 centiméter. A tengelytáv tekintélyes a maga 310 centiméterével.

Fizikai gombok alig vannak, képernyő viszont annál többForrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

Belül az ultrakeskeny, ívelt képernyő van a középpontban, ezen fut az korszerű ember-gép interfész, amellyel az autó számos paramétere személyre szabható. A karcsú ülésekből csak négyet helyeztek el a kabinban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK